Aktuar kurslarının birinci mərhələsinin imtahanlarını müvəffəqiyyətlə verərək müvafiq şəhadətnamə və sertifikatlara layiq görülmüşdür.

26/09/2022

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi kafedrasının dosenti Ağayeva Mirvari Həsənağa qızı Azərbaycan Respublikasının Mərkəzi Bankı, TSEV - Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı və Azərbaycan Sığortaçılar Assosiasiyası arasında müvafiq əməkdaşlıq çərçivəsində təşkil edilən Aktuar kurslarının birinci mərhələsinin imtahanlarını müvəffəqiyyətlə verərək müvafiq şəhadətnamə və sertifikatlara layiq görülmüşdür.Bu münasibətlə təşkil edilmiş kurslar 2020ci noyabr ayında başlamış və 2022 ci il fevral ayında bitmişdir. Mirvari Ağayeva  bu kursu keçən yeganə Universitet müəllimidir.