Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi münasibətilə dövlət tətliflərinin təqdimetmə mərasimi

17/12/2019

Dekabrın 16-da Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illiyi münasibətilə dövlət təltiflərinin təqdimetmə mərasimi keçirilib.

Mərasimdə çıxış edən Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin ölkədə ali təhsil sisteminin inkişafında, yeni elm və təhsil müəssisələri şəbəkəsinin formalaşmasında əvəzsiz rolundan söz açıb. Ceyhun Bayramov çıxışında universitetin yubileyi ilə bağlı ölkə səviyyəsində və xaricdə silsilə tədbirlər həyata keçirildiyini xüsusi diqqətə çatdırıb.  Nazir bildirib ki, 2019-cu il Azərbaycan təhsil tarixində BDU yubileyi kimi yaddaşlarda qalacaq.

Ötən tədris ilinin mühüm məqamları, təhsil nailiyyətlərinə toxunan Ceyhun Bayramov sonda BDU əməkdaşlarını təbrik edib, hər birinə gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzulayıb.

Daha sonra Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarına 100 illik münasibətilə və Azərbaycanda təhsilin və elmin inkişafındakı xidmətlərinə görə fəxri adlar, orden və medallar təqdim olunub.

edu.gov.az