Mobil tətbiqlərin hazirlanmasi və oyun dizaynı magistr ixtisaslaşmasında Erasmus+ KA2 layihəsi çərçivəsində yay məktəbi

06/09/2022

05 sentyabr 2022-ci il tarıxində Bakı Dövlət Universitetində  Mobil tətbiqlərin hazirlanmasi və oyun dizaynı magistr ixtisaslaşmasında   Erasmus+ KA2 layihəsi çərçivəsində yay məktəbinə start verilmişdir. Yay məktəbinə İsveçin Linköping Universiteti, Böyük Britaniyanın Derbi Universiteti, Estoniyanın Tallin Universiteti və Portuqaliyanın Tomar Universiteti, Azərbaycan Respublikasının Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti və Bakı Mühəndislik Universiteti tərəfindən müəllim və magistrantlar dəvət olunmuşdur.Yay məktəbi 09 sentyabr 2022-ci il tarıxinədək davam edəcəkdir.

Agenda oF MAGnUS Summer School