Xəbərlər

N E K R O L O Q
07/06/2023

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma kafedrasının dosenti Əzbər Sadayevə anası Sərməgül xanımın vəfatı ilə əlaqədar kədərləndiklərini bildirir və  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

E L A N
18/05/2023

26 may 2023-cü il tarixində, saat 12:00-da  Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsinin dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

N İ K R O L O Q
04/05/2023

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin Tətbiqi riyaziyyat kafedrasının dosenti Feyruz Həsənova  həyat yoldaşı Sahibə xanımın vəfatı ilə əlaqədar kədərləndiklərini bildirir və  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

03/04/2023

30 mart 2023-cü il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma kafedrasının növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

31 Mart - Azərbaycanlıların Soyqırımı Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
31/03/2023

Kimya, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrinin birgə təşkilatçılığı ilə tədbir keçirilib.

| Ətraflı

\"Özümüzü necə inkişaf etdirə bilərik\" mövzusunda diskussiya keçirilib.
31/03/2023

"BDU Könüllüləri" təşkilatının Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi üzrə könüllülərinin təşkilatçılığı ilə  30 mart tarixində "Özümüzü necə inkişaf etdirə bilərik" mövzusunda diskussiya keçirilib.

Bakı Dövlət Universitetində \"Bir sirr oxu, bir sirr ver\" layihəsi
30/03/2023

"BDU Könüllüləri" təşkilatının Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi üzrə könüllülərinin təşkilatçılığı ilə "Bir sirr oxu, bir sirr ver (Read a secret, leave a secret)" layihəsi keçirilib.

28/03/2023

Riyazi fizika tənlikləri kafedrasında 28 03.2023-cü il tarixində Elmi seminar keçirilmişdir. Məruzəçi Zakir Xankişiyev seminarda müzakirə olunan məsələnin qoyuluşunu seminar iştirakçılarının diqqətinə çatdırdıqdan sonra, məsələnin həll üsulu haqqında geniş məlumat verdi.

E L A N
27/03/2023

Riyazi fizika tənlikləri kafedrasında növbəti seminar 28 mart 2023-cü ildə saat  1000 -  da  keçiriləcəkdir.

17/03/2023

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində 15 mart 2023-cü il tarixində “Ulu Öndər Heydər Əliyevin İrsi Milli Sərvətimizdir” mövzusunda tədbir keçirilmişdir.

Azercell-in sponsorluğu ilə UFAZ tərəfindən keçirilən Hackathon
13/03/2023

4-5 mart tarixində Azercell-in sponsorluğu ilə UFAZ tərəfindən keçirilən Hackathon-da 100-dən çox komanda içərisindən seçilən 30 komanda arasında BDU-in Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin tələbələrindən ibarət 2 komandası da yer almışdır.

| Ətraflı

“Narkomaniya-Ağ ölüm” adlı tədbir keçirilmişdir.
07/03/2023

06.03.2023-cü ildə Bakı Dövlət Universiteti Kimya fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətin və Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin birgə təşkilatçılığı ilə “Narkomaniya-Ağ ölüm” adlı tədbir keçirilmişdir.

| Ətraflı

Xocalı faciəsinə əsasən tədbir keçirdi.
24/02/2023

Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika Fakültəsi və Mexanika-Riyaziyyat Fakültəsi Xocalı faciəsinə əsasən tədbir keçirdi.

| Ətraflı

“TƏTBIQI RIYAZIYYATIN MÜASIR PROBLEMLƏRI” mövzusunda respublika elmi konfransi keçiriləcəkdir.
23/02/2023

Bakı Dövlət Universitetinində 16 may 2023-cü il tarixində Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 100-cü ildönümünə həsr olunmuş gənc tədqiqatçıların, o cümlədən magistrant və doktorantların “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda Respublika Elmi Konfransı keçiriləcəkdir.

NEKROLOQ
20/02/2023

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin kollektivi  fakültənin Tyutoru İlahə Kazımovaya anası Quliyeva Mələknisə xanımın vəfatı ilə əlaqədar kədərləndiklərini bildirir və  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

| Ətraflı

“İnnovativ gənc mühəndislər” layihəsinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
17/02/2023

Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə keçirilən “İnnovativ gənc mühəndislər” layihəsinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.

NEKROLOQ
23/01/2023

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin Elmi işlər üzrə dekan müavini
Aytəkin Əfəndiyevanın atası Sadıqov Telman Həsən oğlunun vəfatı ilə əlaqədar kədərləndiklərini bildirir və  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

| Ətraflı

“İnformatika fənninin tədrisinin istiqamətlərinin araşdırılması” adlı seminar
28/12/2022

İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma kafedrasında “İnformatika fənninin tədrisinin istiqamətlərinin araşdırılması” adlı mövzusunda seminar təşkil olunmuşdur.

| Ətraflı

Riyazi kibernetika kafedrasının elmi seminarı keçirilmişdir.
22/12/2022

19 dekabr 2022 tarixində BDU Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin Riyazi kibernetika kafedrasının elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

“XXI əsrin yeni informasiya texnologiyaları” mövzusunda seminar keçirilmişdir.
15/12/2022

14 dekabr  2022-ci il tarixində   Tətbiqi  riyaziyyat  və  kibernetika  fakültəsində  “XXI əsrin yeni informasiya texnologiyaları”  mövzusunda seminar keçirilmişdir.

| Ətraflı

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |