Riyaziyyat üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.
17/09/2021

27 sentyabr 2021-ci il saat 14:00-da BDU-nun Tətbiqi Riyaziyyat Elmi Tədqiqat  İnstitutunda BDU-da fəaliyyət göstərən BFD 2.17 birdəfəlik Dissertasiya Şurasının nəzdində 1204.01 “Həndəsə” ixtisası üzrə Elmi seminarın iclasında BDU-nun “Cəbr və həndəsə” kafedrasının doktorantı Sevil Fəhrat qızı Kazımovanın riyaziyyat üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün  dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olan abituriyent və subbakalavrların qeydiyyat prosesi davam edir
09/09/2021

Bakı Dövlət Universitetinə  qəbul olan abituriyentlərin qeydiyyat prosesi onlayn qaydada davam edir. BDU-ya qəbul olmuş 5367 abituriyentdən bu günə qədər 1800 nəfəri portal.edu.az saytı vasitəsilə artıq qeydiyyatdan keçmişdir.

Bu gün dünya şöhrətli alim Lütfi Zadənin anım günüdür
06/09/2021

Bu gün dünya şöhrətli azərbaycanlı alim, qeyri-səlis çoxluqlar və qeyri-səlis məntiq nəzəriyyələrinin banisi professor Lütfi Zadənin anım günüdür. Dahi alimin vəfatından dörd il ötür.

18/08/2021

Avqustun 16-da Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva Kəlbəcər və Laçın rayonlarında olublar.

BDU İsrailin Holon Texnologiya İnstitutu ilə birgə bakalavr hazırlayır
09/08/2021

Bakı Dövlət Universitetində prioritet istiqamətlərin müəyyənləşdirilməsinə, elmi fəaliyyətin nəticələrinin kommersiyalaşdırılmasına, təhsilalanlarda yaradıcı və innovativ düşüncənin inkişaf etdirilməsinə xüsusi diqqət yetirilir.

“Riyazi kibernetika” kafedrasının əməkdaşlarının monoqrafiyası beynəlxalq nəşriyatda çap olunmuşdur
23/07/2021

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin “Riyazi kibernetika” kafedrasının müdüri  prof. Kamil Mənsimov və kafedranın dosenti Saədət Əliyevanın həmmüəllif  monoqrafiyaları  beynəlxalq nüfuzlu “LAP LAMBERT Academic Publishing” nəşriyatında çap olunmuşdur.

İşə Qəbulu imtahanında ölkə birincisi olub
10/07/2021

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin məzunu Sevinc Yaqubova Müəllimlərin İşə Qəbulu (MİQ) imtahanında ölkə birincisi olub.

Professor Yaqub Şərifov impakt faktorı olan jurnalın redaktoru təyin olunmuşdur.
04/07/2021

Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasının  professoru Yaqub Şərifov impakt faktoru 2.713 olan jurnalın xüsusi buraxılışının redaktoru təyin olunmuşdur.

Magistratura pilləsində dissertasiya işlərinin müdafiəsi
01/07/2021

30 iyun və o1 iyul 2021-ci il tarixlərində  magistratura pilləsində dissertasiya işlərinin müdafiəsi keçirilmişdir.

26 iyun - Azərbaycan Respublikası Silahlı Qüvvələri Günüdür
26/06/2021

Qəhrəmanlıq və şanlı hərb tarixi ənənələrinə malik Azərbaycan xalqı əsrlər boyu öz azadlığı, müstəqilliyi və dövlətçiliyi uğrunda mübarizə aparmışdır.

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakultəsində imtahan sessiyası başladı
07/06/2021

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakultəsində  Microsoft Teams platforması üzrə keçirilən yaz semestrinin imtahan sessiyası başladı.

Zəfər- informasiya müharibəsində adlı onlayn tədbir keçirildi.
30/05/2021

25.05.2021-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə  "Zəfər- informasiya müharibəsində" adlı onlayn tədbir keçirildi.

28/05/2021

26 may 2021 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “Tətbiqi riyaziyyat” kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

Magistratura səviyyəsində yeni ixtisaslaşma
27/05/2021

Kompüter elmləri və texnologiyalarının sürətli inkişafı bir çox problemlərin və mürəkkəb praktiki məsələlərin həllinin aktuallaşmasına gətirib çıxarır.

BDU-da “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda Respublika virtual elmi konfransı keçirilmişdir
20/05/2021

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin təşkilatçılığı ilə Azərbaycan xalqının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda gənc tədqiqatçıların Respublika virtual elmi konfransı keçirilmişdir.

20/05/2021

20 may 2021 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir. Seminarda kafedranın dosenti Cavanşir Kazımov “Qarışıq tip tənliklər üçün bir sərhəd məsələsinin ədədi həlli” mövzusunda  məruzə etmişdir.

20/05/2021

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “Optimallaşdırma və idarəetmə” kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

19/05/2021

Bakı Dövlət Universitetində 1-3 iyun tarixlərində dahi alim, professor Lütfi Zadənin 100 illiyinə həsr edilmiş innovativ proqram layihələrinin müsabiqəsi keçiriləcəkdir.

İqtisadi kibernetika kafedrasınnı növbəti elmi seminarı keçirildi
18/05/2021

17 may 2021-ci il tarixində İqtisadi kibernetika kafedrasınnı növbəti elmi seminarı online olaraq keçirilmişdir.

BDU tələbələri Koreya dili nitq müsabiqəsinin qalibləri olub
13/05/2021

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən Bakı Seconq Dil məktəbində Koreya dili nitq müsabiqəsi keçirilmişdir

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |