Tələbələrin nəzərinə!
26/11/2020

Təhsil Nazirliyi https://e-telebe.edu.az elektron portalı vasitəsilə tələbələrin müraciətlərinin qəbulunu dekabrın 1-dək davam etdirir

BDU-nun müəllimləri onlayn konfransda iştirak ediblər
21/11/2020

"BMT-nin qlobal sülh çağırışı və Ermənistanın işğalçı siyasəti" mövzusunda onlayn konfrans keçirilib

17 Noyabr - Milli Dirçəliş Günüdür
17/11/2020

Əsrlərin sınaqlarından çıxan, tarixən keşməkeşli yol keçən Azərbaycan müstəqil dövlətə sahib olmaq naminə əzmkarlıqla mübarizə aparıb. Azərbaycan xalqının azadlıq mübarizəsinin əsas mərhələlərindən birini təşkil edən 17 noyabr - Milli Dirçəliş Günü Azərbaycanın müstəqilliyinin bərpa olunmasında önəmli və tarixi rol oynayıb.

12 noyabr - Azərbaycan Respublikasının Konstitusiya Günüdür
12/11/2020

Bu gün Azərbaycan Respublikası Konstitusiyasının qəbul edilməsindən 25 il ötür.

Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib
10/11/2020

Noyabrın 10-da Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib. Müraciəti təqdim edirik. Prezident İlham Əliyevin müraciəti

Müstəqilliyimizin və milli mənsubiyyətimizin müqəddəs rəmzi olan Azərbaycan Bayrağı
09/11/2020

Biz öz himnimizi, bayrağımızı özümüz qədər sevməliyik. Çünki bu, bizim Vətənimizə, millətimizə, dövlətimizə olan sədaqət, sevgi və məhəbbətin rəmzidir. Ümummilli Lider Heydər Əliyev

MİLLİ KİMLİYİMİZİN SİMVOLU - ŞUŞA, SƏN AZADSAN!
08/11/2020

Cəmi bir həftə əvvəl Ali Baş Komandanımız, yenilməz sərkərdəmiz İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə müzəffər ordumuzun tarixi ərazilərimizi işğaldan azadetmə əməliyyatları ilə bağlı qələmə aldığım yazımı - “Böyük qələbənin mübarək addımlarının səsi eşidilməkdədir” - cümləsi ilə bitirmişdim.

Müzəffər Ali Baş Komandan Şəhidlər xiyabanında Azərbaycan xalqına müraciət edib
08/11/2020

Noyabrın 8-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti, Müzəffər Ali Baş Komandan İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva Fəxri xiyabanda və Şəhidlər xiyabanında olublar. Dövlətimizin başçısı Şəhidlər xiyabanında Azərbaycan xalqına müraciət edib.

BDU-nun birinci kurs tələbələrinin 15-i Prezident təqaüdçüsüdür
01/11/2020

Yaxşı təhsil almaq, arzusu olduğu ixtisasın mütəxəssisi kimi yetişmək hər bir tələbənin ali məqsədidir. Yeni tədris ili də yeni bir mərhələnin başlanğıcıdır: yeni tədris ili, yeni ixtisaslar, yeni müəllimlər, yeni mühit.

BDU-da Qarabağ ruhu
29/10/2020

Fəxrlərimizin ruhu şad olur 3-cü yazı. İnsan xoş əməlləri ilə özünə məxsus iz qoyur bu ömür dünyasında.

“Riyazi kibernetika” kafedrasının dosenti Şimiyev Həşim Vəli oglu vəfat edib
29/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin “Riyazi kibernetika” kafedrasının dosenti, fizika-riyaziyyat elmləri namizədi Şimiyev Həşim Vəli oglu 28 oktyabr 2020-ci ildə vəfat etmişdir.

Sivas Universiteti “Erasmus+KA107 2020” proqramı üçün qəbul elan edib
28/10/2020

Türkiyənin Sivas Dövlət Universiteti “Erasmus+KA107 2020” proqramı çərçivəsində təhsil alacaq BDU tələbələri üçün qəbul elan edib.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
25/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev bu ali təhsil müəssisəsinin əməkdaşlıq etdiyi xarici ölkə universitetlərinin rektorlarına Dağlıq Qarabağ münaqişəsi ilə bağlı məktub ünvanlayıb.

BDU-nun əcnəbi tələbələrindən Azərbaycana dəstək
17/10/2020

Biz, Bakı Dövlət Universitetinin əcnəbi tələbələri olaraq, Azərbaycanın tarixini və mədəniyyətini dərindən araşdıraraq Dağlıq Qarabağın tarixi Azərbaycan torpaqları olduğunu öyrəndik.

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatının Bəyanatı
08/10/2020

27 sentyabr tarixindən başlayaraq Azərbaycan Respublikasının işğal olunmuş ərazilərində yerləşən Ermənistan cəlladları yalnız hərbi mövqelərimizə deyil, Azərbaycanın mülki əhalisinə də ağır texnika və artilleriya vasitələrindən atəş açaraq növbəti hərbi cinayətə əl atdı.

Bakı Dövlət Universiteti Silahlı Qüvvələrə Yardım Fonduna 200 min manat vəsait köçürdü
06/10/2020

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının iclası keçirilib.

BDU-nun tələbələri üçün Erasmus+ proqramı
02/10/2020

İspaniyanın Kadiz Universiteti Erasmus+KA 107 proqramı çərçivəsində təhsil alacaq BDU tələbələrinə çağırış edib.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib
27/09/2020

Sentyabrın 27-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib. Dövlətimizin başçısının müraciətini təqdim edirik. Prezident İlham Əliyevin xalqa müraciəti

BDU-nun bakalavriat səviyyəsinə qəbul olanların nəzərinə!
26/09/2020

2020/2021-ci tədris ilində Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) bakalavriat səviyyəsinə qəbul olmuş şəxslər Dövlət İmtahan Mərkəzinin müəyyən etdiyi müddətdə sənədlərini elektron qaydada BDU-ya təqdim etməlidirlər.

BDU-nun magistrantları yeni tədris ilinin təşkilindən danışır
26/09/2020

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin II kurs magistrantı Zeynəb İskəndərli: “Bakı Dövlət Universiteti elmin və təhsilin vahid müstəvidə fəaliyyətini və inkişafını həmişə təmin edən bir məkandır.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |