Qəhrəmanlar can verir yurdu yaşatmaq üçün...
27/09/2022

Bu gün qüdrətli Azərbaycanımızın tarixinin ən şanlı, qürurverici səhifəsinin yazılmağa başladığı gündür - Vətən müharibəsinin başlanmasından iki il ötür.

Riyazi kibernetika kafedrasında elmi seminar keçirilmişdir.
26/09/2022

26 sentyabr 2022-ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir. Seminarda kafedranın müdiri, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru, professor Kamil Mənsimov “Bir dəyişən strukturlu və çoxnöqtəli keyfiyyət meyarlı optimal idarəetmə məsələsində optimallıq üçün zəruri şərt” mövzusunda  məruzə etmişdir.

Aktuar kurslarının birinci mərhələsinin imtahanlarını müvəffəqiyyətlə verərək müvafiq şəhadətnamə və sertifikatlara layiq görülmüşdür.
26/09/2022

Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi kafedrasının dosenti Ağayeva Mirvari Həsənağa qızı  Aktuar kurslarının birinci mərhələsinin imtahanlarını müvəffəqiyyətlə verərək müvafiq şəhadətnamə və sertifikatlara layiq görülmüşdür.

Riyazi kibernetika kafedrasının əməkdaşları Rusiyada keçirilən beynəlxalq elmi konfransda iştirak ediblər
25/09/2022

Riyazi kibernetika kafedrasının əməkdaşları 2022-ci il 19-22 sentyabr  tarixlərində Rusiyanın İrkutsk şəhərində  keçirilən IV beynəlxalq “Dinamik sistemlər və kompüter elmləri: nəzəriyə və  tətbiqləri”  elmi konfransında  iştirak ediblər.

E L A N
20/09/2022

27 sentyabr 2022-ci il tarixində saat 14:00-da BDU-nun dissertasiya işinin müdafiəsi keçiriləcəkdir.

ELAN
20/09/2022

27 sentyabr 2022-ci il tarixində saat 11:00-da BDU-nun Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsində ”Çıxışa nəzərən stabilizasiya məsələlərinin zaman və tezlik hesablama üsulları ilə həlli”  mövzusunda dissertasiya işinin müdafiəsi keçriləcəkdir.

19/09/2022

Şuşa şəhərində Qarabağ regionunun bərpası və inkişafına həsr olunmuş Şuşa Türk Biznes Forumu keçirilir.

E L A N
15/09/2022

20 sentyabr 2022-ci il tarixində saat 9:00-da BDU-nun Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsində  dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

DİSSERTASİYA İŞİNİN MÜDAFİƏSİ
07/09/2022

“Qeyri xətt fərq tənlikləri üçün məsələlərin həllinin araşdırılması ”mövzusunda dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

Mobil tətbiqlərin hazirlanmasi və oyun dizaynı magistr ixtisaslaşmasında Erasmus+ KA2 layihəsi çərçivəsində yay məktəbi
06/09/2022

05 sentyabr 2022-ci il tarıxində Bakı Dövlət Universitetində  Mobil tətbiqlərin hazirlanmasi və oyun dizaynı magistr ixtisaslaşmasında   Erasmus+ KA2 layihəsi çərçivəsində yay məktəbinə start verilmişdir.

Ramin Əli Nazim oğlu Mahmudzadə vəfat edib
09/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma kafedrasının dosenti Mahmudzadə Ramin Əli Nazim oğlunun vəfatı ilə əlaqədar kədərləndiklərini bildirir və  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

Allah rəhmət eləsin.

BDU-da eni Yeni başlayan proqramçılar adlı müsabiqə keçirilib.
28/07/2022

Bakı Dövlət Universitetində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin könüllülərinin təşkilatçılığı ilə "Yeni başlayan proqramçılar" adlı müsabiqə keçirilib.

BDU-nun tələbələri İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda yay təcrübə proqramında
28/07/2022

Bakı Dövlət Universiteti ilə İsrailin Holon Texnologiya İnstitutu arasında əməkdaşlıq uğurla davam edir.

Qurban bayramınız mübarək!
10/07/2022

İslam dünyasının ən müqəddəs bayramlarından sayılan Qurban bayramı bütün müsəlman ölkələrində təmtəraqla qeyd olunur.

BDU-nun şəhid məzunu Tural Eyyubovun doğum gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib
06/07/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin şəhid məzunu Tural Eyyubovun doğum gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Online elmi seminarı keçiriləcəkdir.
04/07/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasınin Teams platforması üzərindən online elmi seminarı keçiriləcəkdir.

Magistratura pilləsində dissertasiya işlərinin müdafiəsi
30/06/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin əyani şöbə üzrə  magistratura pilləsində  dissertasiya işlərinin müdafiəsi keçirilmişdir.

BDU-nun İsrailin Holon Texnologiya İnstitutu ilə ikili diplom proqramı uğurla davam edir
21/06/2022

Bakı Dövlət Universitetinin İsrailin Holon Texnologiya İnstitutu ilə ikili diplom proqramı uğurla davam edir.

Dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.
20/06/2022

30 iyun 2022-ci il saat 11:00-da BDU-nun Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsində fəaliyyət göstərən FD 2.17 Dissertasiya Şurasının nəzdində fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

Dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.
15/06/2022

21 iyun 2022-ci il saat 11:00-da BDU-nun Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsində fəaliyyət göstərən Birdəfəlik BFD 2.17/2 Dissertasiya Şurasının nəzdində riyaziyyat üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün  dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |