Doktorantın dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcək.
09/06/2022

“Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi” kafedrasının doktorantının dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcək.

“Tətbiqi analizin riyazi üsulları” kafedrasının növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
09/06/2022

08 iyun 2022-ci il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasınin elmi seminarı keçirilmişdir. Seminarda kafedranın dosenti Əhmədov Ramiz çıxış etmişdir.

08/06/2022

07 iyun 2022-ci il tarıxində Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri ilə “MAGNUS – Partnyor universitetlərdə mobil tətbiqlər və kompüter oyunları üzrə magistr tədris proqramlarının yaradılması” Erasmus+ KA2 layihəsi çərçivəsində görüş keçirilmişdir.

İqtisadi kibernetika kafedrasının əməkdaşı Bağırova Gülnarə Əmir qızı təşəkkürnaməyə layiq görülüblər.
06/06/2022

Pedaqoji təcrübəyə İqtisadi kibernetika kafedrasının əməkdaşı Bağırova Gülnarə Əmir qızı rəhbərlik edib və məktəb rəhbərlikləri tərəfindən nümunəvi dərslərin verilməsində fəal iştiraklarına görə təşəkkürnaməyə layiq görülüblər.

qtisadi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
02/06/2022

01 iyun 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi İqtisadi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

HEYDƏR ZİRVƏSİ 99 diplomu
01/06/2022

"Qafqaz Media” İctimai Birliyi tərəfindən akademik  Mehdiyev Məhəmməd Fərman oğluna "HEYDƏR ZİRVƏSİ 99" diplomu təltif olundu.

Elektron Hökümətin İnkişaf Mərkəzində təlim səfəri
26/05/2022

Sabah Magistratura proqramında təhsil alan I kurs magistrantlar Elektron Hökümətin İnkişaf Mərkəzində səfərdə olublar.

BDU-da Rəqəmsal Tədqiqatlar Laboratoriyası yaradılıb
25/05/2022

Tədqiqat, İnkişaf və İnnovasiyalar üzrə Mükəmməllik Mərkəzinin nəzdində Rəqəmsal Tədqiqatlar Laboratoriyası yaradılıb.

Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
24/05/2022

24 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

Dissertasiya işinin müdafiəsi keçiriləcəkdir.
23/05/2022

“Diferensial tənliklər” ixtisası üzrə dissertasiya işinin müdafiəsi (əyani və distant şəkildə) keçiriləcəkdir.

Riyazi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
23/05/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

“SABAH Magistratura” proqramında təhsil alan tələbələr üçün təlim təşkil olunub
19/05/2022

Bakı Dövlət Universitetinin “SABAH Magistratura” proqramının “Kompüter elmləri və texnologiyaları” ixtisaslaşması üzrə təlim təşkil olunub.

“Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” elmi konfransı keçirilmişdir.
18/05/2022

Azərbaycan xalqının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr olunmuş “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı keçirilmişdir.

İnformatika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
17/05/2022

16 may 2022-ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi İnformatika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

“Riyazi kibernetika” kafedrasının əməkdaşlarının məqaləsi Rusiya EA-nın nüfuzlu jurnalında dərc olunub
11/05/2022

“Riyazi kibernetika” kafedrasının müdiri prof. Kamil Mənsimov və Rəşad Məstəliyevin həmmüəllif olduqları məqalə Rusiya Elmlər Akademiyasının  «Автоматика и телемеханика, 2022, №4» (Automation and Remote Control) jurnalında dərc olunmuşdur.

Dövlətə xidmət, xalqa sevgi simvolu
10/05/2022

Bütün xalqların həyatında xüsusi missiya daşıyan, taleyüklü məqamlarda xilaskar rolunu oynayan şəxsiyyətlər olur. Bu şəxsiyyətlərin, xilaskarların adları uğrunda ömürlərini fəda elədikləri ölkənin adı ilə qoşa çəkilir, əbədiyyət qazanır.

Bakı Dövlət Universitetnin “SABAH Magistratura” proqramında təhsil alan I kurs magistrantları Təhsil Sisteminin İnformasiyalaşdırılması İdarəsində təlim səfərində olublar.
04/05/2022

29 aprel 2022-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin“SABAH Magistratura” proqramı çərçivəsində “Kompüter elmləri və texnologiyaları” (SABAH) ixtisaslaşması üzrə təhsil alan  bir qrup magistrantlar Təhsil Sisteminin İnformasiyalaşdırılması İdarəsində (TSİİ) təlim səfərində olublar.

Nekroloq
28/04/2022

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin Fomina Nina xanıma anası vəfatı ilə əlaqədar  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

Serverless bulud texnologiyaları mövzusunda online seminar
28/04/2022

29 aprel 2022 ci  il tarixində saat 11.00-da  online elmi seminarı keçiriləcəkdir.

28/04/2022

27 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi İqtisadi kibernetika kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |