Xarı bülbülün yarı ŞUŞA
08/01/2021

Şuşasız bizim işimiz yarımçıq qalar. Ali Baş Komandan İlham Əliyev. Hər bir canlını: su, od, hava və torpaq kimi nemətlər yaşadır.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyevin müraciəti
01/01/2021

Əziz həmvətənlər. 2020-ci il tarixdə qalır. 2020-ci il tarixdə bizim şanlı Qələbəmiz ili kimi qalacaqdır. Azərbaycan Ermənistanı 44 gün ərzində məğlub edərək öz doğma torpaqlarını işğaldan azad etmişdir.

BDU-nun Elmi Şurasının bu il üçün son iclası keçirilib
29/12/2020

Dekabrın 29-da Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının 2020-ci il üçün son onlayn iclası keçirilib.

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində elmi seminar keçirilib
19/12/2020

18 dekabr 2020-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində onlayn elmi seminar keçirilib.

Heydər Əliyev - tarixi şəxsiyyət və tarix yaradan şəxsiyyət
12/12/2020

Hər bir xalqın tarixində onun taleyinə həlledici təsir göstərə bilən, adını həm milli, həm də bəşər tarixinə əbədi həkk etdirən, millətin əsrlər boyu formalaşmış milli-mənəvi dəyərlərini qoruyub saxlamaqla və keçmişini yaşatmaqla onun gələcəyini müəyyənləşdirən dahi şəxsiyyətlər çox deyil.

10/12/2020

Dekabrın 10-da Bakının Azadlıq meydanında Vətən müharibəsində Qələbəyə həsr olunmuş Zəfər paradı keçirilib.

Tələbələrin nəzərinə!
26/11/2020

Təhsil Nazirliyi https://e-telebe.edu.az elektron portalı vasitəsilə tələbələrin müraciətlərinin qəbulunu dekabrın 1-dək davam etdirir

BDU-nun müəllimləri onlayn konfransda iştirak ediblər
21/11/2020

"BMT-nin qlobal sülh çağırışı və Ermənistanın işğalçı siyasəti" mövzusunda onlayn konfrans keçirilib

17 Noyabr - Milli Dirçəliş Günüdür
17/11/2020

Əsrlərin sınaqlarından çıxan, tarixən keşməkeşli yol keçən Azərbaycan müstəqil dövlətə sahib olmaq naminə əzmkarlıqla mübarizə aparıb. Azərbaycan xalqının azadlıq mübarizəsinin əsas mərhələlərindən birini təşkil edən 17 noyabr - Milli Dirçəliş Günü Azərbaycanın müstəqilliyinin bərpa olunmasında önəmli və tarixi rol oynayıb.

12 noyabr - Azərbaycan Respublikasının Konstitusiya Günüdür
12/11/2020

Bu gün Azərbaycan Respublikası Konstitusiyasının qəbul edilməsindən 25 il ötür.

Azərbaycan Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib
10/11/2020

Noyabrın 10-da Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev xalqa müraciət edib. Müraciəti təqdim edirik. Prezident İlham Əliyevin müraciəti

Müstəqilliyimizin və milli mənsubiyyətimizin müqəddəs rəmzi olan Azərbaycan Bayrağı
09/11/2020

Biz öz himnimizi, bayrağımızı özümüz qədər sevməliyik. Çünki bu, bizim Vətənimizə, millətimizə, dövlətimizə olan sədaqət, sevgi və məhəbbətin rəmzidir. Ümummilli Lider Heydər Əliyev

MİLLİ KİMLİYİMİZİN SİMVOLU - ŞUŞA, SƏN AZADSAN!
08/11/2020

Cəmi bir həftə əvvəl Ali Baş Komandanımız, yenilməz sərkərdəmiz İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə müzəffər ordumuzun tarixi ərazilərimizi işğaldan azadetmə əməliyyatları ilə bağlı qələmə aldığım yazımı - “Böyük qələbənin mübarək addımlarının səsi eşidilməkdədir” - cümləsi ilə bitirmişdim.

Müzəffər Ali Baş Komandan Şəhidlər xiyabanında Azərbaycan xalqına müraciət edib
08/11/2020

Noyabrın 8-də Azərbaycan Respublikasının Prezidenti, Müzəffər Ali Baş Komandan İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva Fəxri xiyabanda və Şəhidlər xiyabanında olublar. Dövlətimizin başçısı Şəhidlər xiyabanında Azərbaycan xalqına müraciət edib.

BDU-nun birinci kurs tələbələrinin 15-i Prezident təqaüdçüsüdür
01/11/2020

Yaxşı təhsil almaq, arzusu olduğu ixtisasın mütəxəssisi kimi yetişmək hər bir tələbənin ali məqsədidir. Yeni tədris ili də yeni bir mərhələnin başlanğıcıdır: yeni tədris ili, yeni ixtisaslar, yeni müəllimlər, yeni mühit.

BDU-da Qarabağ ruhu
29/10/2020

Fəxrlərimizin ruhu şad olur 3-cü yazı. İnsan xoş əməlləri ilə özünə məxsus iz qoyur bu ömür dünyasında.

“Riyazi kibernetika” kafedrasının dosenti Şimiyev Həşim Vəli oglu vəfat edib
29/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin “Riyazi kibernetika” kafedrasının dosenti, fizika-riyaziyyat elmləri namizədi Şimiyev Həşim Vəli oglu 28 oktyabr 2020-ci ildə vəfat etmişdir.

Sivas Universiteti “Erasmus+KA107 2020” proqramı üçün qəbul elan edib
28/10/2020

Türkiyənin Sivas Dövlət Universiteti “Erasmus+KA107 2020” proqramı çərçivəsində təhsil alacaq BDU tələbələri üçün qəbul elan edib.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
25/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev bu ali təhsil müəssisəsinin əməkdaşlıq etdiyi xarici ölkə universitetlərinin rektorlarına Dağlıq Qarabağ münaqişəsi ilə bağlı məktub ünvanlayıb.

BDU-nun əcnəbi tələbələrindən Azərbaycana dəstək
17/10/2020

Biz, Bakı Dövlət Universitetinin əcnəbi tələbələri olaraq, Azərbaycanın tarixini və mədəniyyətini dərindən araşdıraraq Dağlıq Qarabağın tarixi Azərbaycan torpaqları olduğunu öyrəndik.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |