Xəbərlər

Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
24/05/2022

24 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

Dissertasiya işinin müdafiəsi keçiriləcəkdir.
23/05/2022

“Diferensial tənliklər” ixtisası üzrə dissertasiya işinin müdafiəsi (əyani və distant şəkildə) keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

Riyazi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
23/05/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi kibernetika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

“SABAH Magistratura” proqramında təhsil alan tələbələr üçün təlim təşkil olunub
19/05/2022

Bakı Dövlət Universitetinin “SABAH Magistratura” proqramının “Kompüter elmləri və texnologiyaları” ixtisaslaşması üzrə təlim təşkil olunub.

| Ətraflı

“Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” elmi konfransı keçirilmişdir.
18/05/2022

Azərbaycan xalqının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr olunmuş “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı keçirilmişdir.

| Ətraflı

İnformatika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
17/05/2022

16 may 2022-ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi İnformatika kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

“Riyazi kibernetika” kafedrasının əməkdaşlarının məqaləsi Rusiya EA-nın nüfuzlu jurnalında dərc olunub
11/05/2022

“Riyazi kibernetika” kafedrasının müdiri prof. Kamil Mənsimov və Rəşad Məstəliyevin həmmüəllif olduqları məqalə Rusiya Elmlər Akademiyasının  «Автоматика и телемеханика, 2022, №4» (Automation and Remote Control) jurnalında dərc olunmuşdur.

| Ətraflı

Dövlətə xidmət, xalqa sevgi simvolu
10/05/2022

Bütün xalqların həyatında xüsusi missiya daşıyan, taleyüklü məqamlarda xilaskar rolunu oynayan şəxsiyyətlər olur. Bu şəxsiyyətlərin, xilaskarların adları uğrunda ömürlərini fəda elədikləri ölkənin adı ilə qoşa çəkilir, əbədiyyət qazanır.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universitetnin “SABAH Magistratura” proqramında təhsil alan I kurs magistrantları Təhsil Sisteminin İnformasiyalaşdırılması İdarəsində təlim səfərində olublar.
04/05/2022

29 aprel 2022-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin“SABAH Magistratura” proqramı çərçivəsində “Kompüter elmləri və texnologiyaları” (SABAH) ixtisaslaşması üzrə təhsil alan  bir qrup magistrantlar Təhsil Sisteminin İnformasiyalaşdırılması İdarəsində (TSİİ) təlim səfərində olublar.

Nekroloq
28/04/2022

Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin professor-müəllim heyəti  fakültənin Fomina Nina xanıma anası vəfatı ilə əlaqədar  ailəsinə dərin hüznlə başsağlığı verirlər.

| Ətraflı

Serverless bulud texnologiyaları mövzusunda online seminar
28/04/2022

29 aprel 2022 ci  il tarixində saat 11.00-da  online elmi seminarı keçiriləcəkdir.

28/04/2022

27 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi İqtisadi kibernetika kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
27/04/2022

26 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi fizika tənlikləri kafedrasınin növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasının növbəti elmi seminarı keçirilmişdir.
21/04/2022

20 aprel 2022-ci il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasınin Teams proqramında elmi seminarı keçirilmişdir. Seminarda kafedranın dosenti Fomina Nina çıxış etmişdir.

| Ətraflı

Optimallaşdırma və idarəetmə kafedrasınin növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.
21/04/2022

20 aprel 2022 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Optimallaşdırma və idarəetmə kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

Fakültədə Lütfi Zadənin 100 illiyinə həsr olunmuş silsilə tədbirlər
15/04/2022

Qeyri-səlis məntiq nəzəriyyəsinin banisi Lütfi Zadənin 100 illiyinə həsr olunmuş olimpiada keçirilmişdir. Olimpiadada fakültəmizin tələbələri və şəhərimizin aparıcı məktəblərinin yuxarı sinif şagirdləri iştirak etmişlər.

| Ətraflı

Dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.
11/04/2022

Riyaziyyat üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

Dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

Dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcək.
11/04/2022

“İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasının dissertantının dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcək.

| Ətraflı

İnformasiya müharibəsi adlı onlayn tədbir keçirildi.
11/04/2022

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Tələbə Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə "İnformasiya müharibəsi" adlı onlayn tədbir keçirildi.

| Ətraflı

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |