Xəbərlər

20/05/2021

Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “Optimallaşdırma və idarəetmə” kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

19/05/2021

Bakı Dövlət Universitetində 1-3 iyun tarixlərində dahi alim, professor Lütfi Zadənin 100 illiyinə həsr edilmiş innovativ proqram layihələrinin müsabiqəsi keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

İqtisadi kibernetika kafedrasınnı növbəti elmi seminarı keçirildi
18/05/2021

17 may 2021-ci il tarixində İqtisadi kibernetika kafedrasınnı növbəti elmi seminarı online olaraq keçirilmişdir.

| Ətraflı

BDU tələbələri Koreya dili nitq müsabiqəsinin qalibləri olub
13/05/2021

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən Bakı Seconq Dil məktəbində Koreya dili nitq müsabiqəsi keçirilmişdir

Ramazan bayramınız mübarək!
12/05/2021

İslamda ilin ayları arasında Ramazan ayı ən şəfaqətli və müqəddəs ay hesab edilir. Onu məcazi mənada "on bir ayın sultanı" da adlandırırlar.

HEYDƏR ƏLİYEV VƏ BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİ
10/05/2021

Bakı Dövlət Universiteti ölkəmizin böyük alimlər, ictimai xadimlər, yaradıcı ziyalılar yetişdirmiş ən qocaman ali təhsil ocağıdır.

08/05/2021

07/05/2021

07 may 2021 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi Riyazi kibernetika kafedrasınin Teams platforması üzərindən online elmi seminarı keçirilmişdir.

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın doğum günüdür
28/04/2021

Bu gün Azərbaycan tibb elminin inkişafına misilsiz töhfələr vermiş, Əməkdar elm xadimi, tibb elmləri doktoru, Azərbaycan Elmlər Akademiyasının həqiqi üzvü, Ulu Öndər Heydər Əliyevin ömür-gün yoldaşı Zərifə xanım Əliyevanın anadan olmasının 98-ci ildönümdür.

| Ətraflı

Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi kafedrasının magistrın çıxışı
26/04/2021

23.04.2021 – ci il tarixində Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi kafedrasının magistratura pilləsinin II kurs tələbəsi Həsənli Lətifə “Ətraf mühitin təsiri altında bioloji proseslərin dəyişməsinin riyazi modellərlə tədqiqi” mövzusu üzrə çıxış etmişdir.

| Ətraflı

Fakültənin Elmi Şurasının növbəti onlayn iclası keçirilib.
20/04/2021

20 aprel 2021-ci il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti onlayn iclası keçirilib.

Vətən Müharibəsi qazisi Əli Mehdiyev ziyarət edilmişdi
19/04/2021

10 Aprel tarixində Bakı Dövlət Universiteti Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsi dekan müavinləri Fərhad Mirzəyev, Şamo Cəbrayılov və  universitetin THİK sədri Hacıbaba Mustafayevin iştirakı ilə Neftçala rayonunda BDU Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsi  məzunu Vətən Müharibəsi qazisi Əli Mehdiyev ziyarət edilmişdir.

| Ətraflı

Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş Elmi Konfrans
15/04/2021

Bakı Dövlət Universitetinində 14 may 2021-ci il tarixində Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş  “Tətbiqi riyaziyyatın müasir problemləri” mövzusunda Respublika Microsoft Teams platforması üzərindən virtual Elmi Konfransı keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

“İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasınin online elmi seminarı keçirilmişdir.
14/04/2021

13 aprel 2021 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasınin Teams platforması üzərindən online elmi seminarı keçirilmişdir.

04/04/2021

02 aprel 2021 ci  il tarixində Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi “Əməliyyatlar tədqiqi və ehtimal nəzəriyyəsi” kafedrasınin Teams platforması üzərindən online elmi seminarı keçirilmişdir.

QAN YADDAŞIMIZ - MART SOYQIRIMI
31/03/2021

Əsrlər boyu xalqımıza qarşı məkrli planlar quran, hər fürsətdə öz çirkin niyyətlərini həyata keçirməyə cəhd göstərən bədnam qonşumız ötən əsrin əvvəllərində havadarlarının dəstəyi ilə Bakıda və digər şəhərlərimizdə qanlı cinayətlər törətdilər.

| Ətraflı

Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasının on-line Elmi Seminarı keçirilmişdir.
30/03/2021

29.03.2021 Tətbiqi analizin riyazi üsulları kafedrasının Teams platforması üzərində on-line Elmi Seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

Dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcəkdir
30/03/2021

2021-ci il aprel ayının 9-da Bakı Dövlət Universitetinin Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültəsinin “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrasının doktorantı Əliyev Əliağa Ələkbər oğlunun dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

| Ətraflı

“Gənc istedlar liseyi”- nin şagirdləri “Sabahın alimləri” X Respublika müsabiqəsində birici yer tutub
23/03/2021

“Gənc istedlar liseyi”- nin  şagirdləri “Sabahın alimləri” X Respublika müsabiqəsində birici yeri tutaraq,  ABŞ-da Beynəlxalq yarışda iştirak hüququ qazanmışlar.

| Ətraflı

Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.
21/03/2021

18 mart 2021 ci  il tarixində “Optimallaşdırma və idarəetmə” kafedrasınin Teams platforması üzərindən növbəti online elmi seminarı keçirilmişdir.

| Ətraflı

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |